Facebook
Simpelschrijven
Dorpsweg 129a hs59
1697 KJ Schellinkhout
E info@simpelschrijven.nl
simpel schrijven
Tekst- en eindredactie - Tekstanalyse

Tekstbeoordeling

Je bedrijf of organisatie schrijft zelf teksten en houdt ervan om zaken in eigen hand te houden. Tegelijk weet je ook dat sparren met ervaren schrijvers helpt en dat het eindproduct nog beter en lezervriendelijker zou kunnen.

Werkwijze

We beoordelen de brieven of andere tekstsoorten op taalniveau en begrijpelijkheid. Je ontvangt een verslag met aanbevelingen van onze sterkte-zwakteanalyse en op verzoek kunnen we ook een rapportcijfer aan de teksten geven. Onze bevindingen verwerk je vervolgens zelf voor een kraakhelder eindresultaat.

Testpanel

Bij het inzetten van een testpanel gaan we een stap verder. Hoe? Door de conceptteksten en de eventuele vormgeving te laten lezen door de doelgroep zelf. Dit traject kunnen wij geheel verzorgen: van het formeren van het testpanel tot het schrijven van een verslag met leesbevindingen.

Heldere afspraken

Simpelschrijven staat voor klare taal en duidelijke werkafspraken. Bij elke beoordeling, analyse of testsessie weet je wat we gaan doen en wat het kost. Duidelijk en helder, ook wat zakelijke afspraken betreft.

Interesse?

Neem per mail of telefonisch contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van een tekstbeoordeling voor je bedrijf of organisatie.

Disclaimer - Leveringsvoorwaarden tekst - Leveringsvoorwaarden training